Kota Rantatien päähän (päivitetty 22.7.)

Leader Vesuri-ryhmä ry on myöntänyt Hallin seutu ry:lle Suomen maaseuturahaston tukea laavun rakentamiseen Hallin taajamaan, Rantatien päässä olevalle Jämsän kaupungin omistamalle alueelle.

kota

Rakentaminen aloitetaan elokuun aikana, tiedotamme lähemmin hankkeesta yhdistyksen koti- ja facebook-sivuilla sekä elokuussa pidettävässä yhdistyksen kevätkokouksessa.

Kaupunkisuunnittelupäällikön päätös:
Myönnän anotun maankäyttöluvan n. 40 m2:n kokoiselle määräalalle kiinteistöstä 182-449-2-98 enintään kymmeneksi (10) vuodeksi kotalaavun ja nuotiopaikan rakentamista varten:
- Yhdistys vastaa kotalaavun ja nuotiopaikan suunnittelusta ja rakentamisesta mukaan lukien materiaalien hankinnasta.·
- Yhdistys on velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on kaikki hankkeen toteuttamiseen mahdollisesti tarvittavat viranomaisluvat ja että yhdistys noudattaa lainsäädännön ja viranomaisten mahdollisesti asettamia vaatimuksia ja määräyksiä. ·
-Yhdistyksellä on kaikki alueen käyttöön liittyvät velvoitteet ja vastuut sisältäen kotalaavun kunnossa- ja ylläpidon sekä niihin liittyvät kustannukset.
-Yhdistys ei saa rakentamisitoimenpiteillä eikä muillakaan toimenpiteillä aiheuttaa maanomistajille tai kolmansille vahinkoa tai haittaa.

Edit 22.7.2020: Poistettu viittaus uimarantaan ja lisätty kaupunkisuunnittelupäällikön päätös.

logot

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer