Yhteystiedot

Yhdistyksen virallisen kirjepostin postisoite on kulloisenkin puheenjohtajan osoite. Lisäksi kirjepostia voi jättää Taipaleen tavaratalon kassalla olevaan postilaatikkoon, jonka hallitus tyhjentää säännöllisesti.

Käytännössä yhä enemmän asioita hoidetaan sähköisesti ja siksi yhdistyksellä on useampi sähköpostiosoite:

- posti@hallinseutu.net on yhdistyksen yleinen sähköposti, johon lukuoikeus on hallituksella. Tähän osoitteeseen voi lähettää mitä tahansa yhdistystä koskevaa asiaa, kyselyä tms.

- puheenjohtaja@hallinseutu.net on puheenjohtajan sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin puheenjohtajan henkilökohtaiseen sähköpostiin.

- sihteeri@hallinseutu.net on sihteerin sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin sihteerin henkilökohtaiseen sähköpostiin.

- taloudenhoitaja@hallinseutu.net on taloudenhoitajan sähköposti. Käytännössä tähän osoitteeseen tulleet viestit ohjautuvat edelleen kulloisenkin taloudenhoitajan henkilökohtaiseen sähköpostiin.

Yhdistyksellä ei ole omaa puhelinnumeroa. Käytännössä kiireellisissä asioissa yhdistystä voi tavoitella puheenjohtajan tai kenen tahansa hallituksen jäsenen puhelinnumerosta.

Hallituksen jäsenet ja muut yhdistyksen luottamushenkilöt yhteystietoineen sekä muut jäsenasiat (toimintasuunnitelmat, talousarviot, toimintakertomukset, tilinpäätökset, syys- ja kevätkokouksen päätökset) on esitetty yhdistyksen sivuston jäsenosiossa, jonne jäsenistölle on annettu salasana.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer