Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Tervetuloa Hallin seutu –yhdistykseen pitämään huolta seudun nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Liittyminen tapahtuu toimittamalla allekirjoitetut yhteystiedot yhdistyksen hallitukselle. Se hoituu näin:

Tulosta liittymisilmoitus tästä. Jos järjestelmäsi sallii, voit täyttää tiedot, tulostaa ja allekirjoittaa.  Muussa tapauksessa tulosta pelkkä lomake ja täydennä se käsin. Lomakkeen voi palauttaa Taipaleen tavaratalossa olevaan yhdistyksen postilaatikkoon tai kenelle tahansa hallituksen jäsenelle. Postittamallakin onnistuu yhdistyksen postiosoitteeseen Hallin seutu ry, Manuntie 21 A 1, 35600 Halli.

Allekirjoitetun liittymisilmoituksen voi myös skannata ja toimittaa sähköpostilla osoitteeseen posti@hallinseutu.net.

Paperimuotoisia liittymisilmoituksia on jaossa kauppojen ilmoitustauluilla ja niitä voi kysyä hallituksen jäseniltä.

Jäseneksi voi liittyä myös maksamalla jäsenmaksun ja kirjoittamalla yhteystiedot maksun yhteyteen. Tämä viitteetön maksutapa on yhdistykselle kalliiimpi kuin viitteellinen.

Yhdistyksen kirjanpitäjältä saat laskun, jolla onnistuu jäsenmaksun maksaminen yhdistykselle edullisen viitenumeron avulla.

Osallistuminen

Jäsenistö on tervetullut mukaan kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Toiminnasta tiedotetaan näiden sivujen kautta ja yhteisessä tapahtumakalenterissa sekä tapauskohtaisesti Facebookin ja muiden kanavien kautta. Kaikenlaisille ideoille ja osaamiselle on kysyntää.

Sääntöjen mukaan yhdistyksen kokoukset kutsutaan koolle jäsenten jäsenrekisteriin ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin lähetettävällä kokouskutsulla ja yhdistyksen www-sivuilla julkaistulla kokouskutsulla. Täydentäviä kutsumistapoja voidaan käyttää harkinnan mukaan.

Jäsenedut

Toistaiseksi erityisiä jäsenetuja ei ole neuvoteltu, mutta jäsenmäärän kasvaessa sellaisia varmasti järjestyy. Yhdistyksen jäsenet osoittavat yhteisöllistä arvostusta ja halua pitää huolta Hallin seudun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Ensimmäinen yhdistyksen tarjoama jäsenetu vuonna 2019 on se, että liittymismaksua ei peritä.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer