Hallin seutu ry:llä on nyt oma Facebook-sivu.

Hallin seutu ry perusti Facebookiin oman sivun. Sivu on erityisesti yrityksille ja yhteisöille kohdistettu, mutta myös julkisuuden henkilöiden käyttämä Facebookin toiminnallisuus, jonka avulla asioita pidetään erillään henkilökohtaisista profiileista. Sivulla voi olla yhdistyksen nimissä useampi ylläpitäjä.

Facebook-sivusta voi Tykätä tai sitä voi Seurata:

  • Jos sivulla klikkaa Tykkää, samalla automaattisesti myös seuraa sivua. Sivut joista olet Tykännyt, näkyvät profiilisi Tietoja-osiossa Tykkäysten alla. Samoin sivun julkaisuja näkyy uutisissasi.
  • Jos sivulla klikkaa Seuraa, näet sivun päivityksiä uutisissasi, mutta sivu ei näy Tykkäyksissä.

Lisäksi yhdistyksellä on www-sivusto (nettisivut) osoitteessa https://www.hallinseutu.net. On siis FB-sivu ja www-sivusto. Lisäksi on tietenkin alueen Tapahtumakalenteri.

Sivu ei korvaa yhdistyksen nettisivuja. Kaikki seudun asukkaat ja yhdistyksestä muuten kiinnostuneet eivät ole Facebookissa, eivätkä ehkä sitä halua edes käyttää. Vaikka sivua voi seurata olematta Facebookiin kirjautunut, tiedottamisen pääkanava on edelleen osoite https://www.hallinseutu.net. Tällä sivustolla yhdistys julkaisee pitempiä blogitekstejä (uutisia) ja pysyviä sivuja, joilla esitellään seudun palveluja yms. Näistä sivuista tehdään lyhyitä linkkejä Facebook-sivulle.

Hallin seudun sivua ei ole tarkoitettu korvaamaan tai kilpailemaan seudun muiden aktiivisten toiminnallisuuksien kanssa. Näitä ovat Halli <3, joka on julkinen ryhmä tyyppiä Yleiset ja Myydään/Ostetaan/Annetaan/Vaihdetaan Halli, Kuorevesi, joka on julkinen ryhmä tyyppiä Osta ja myy.

Rohkeasta vain tykkäämään sivusta, niin säilyt ajan tasalla yhdistyksen esiin nostamista asioista. Kutsu sivustolle tykkääjiä, niin nähdään, kuinka paljon ja kuinka laajasti yhdistystä pidetään tärkeänä.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer