Kesäkuvakisa "Parasta Hallin seudulla!"- 31.10 saakka!

Hallin seutu ry käynnisti Parasta Hallin seudulla -kesäkuvakilpailun! Kilpailuaikaa on lokakuun loppuun, jotta mukaan ehtii myös syyskuvia. Kuvien aihe Parasta Hallin seudulla tarkoittaa asiaa, ilmiötä, tapahtumaa tai mitä tahansa, joka sykähdyttää tai säväyttää paikallisesti. Kohde voi olla yhtä hyvin ihmisen tai luonnon tekemä, pysyvä tai hetken ilmiö, vapaa kaikille tai rajoitettu. Pääasia, että se on Parasta Hallin seudulla. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta oheen on hyvä liittää parin lauseen kuvaus kohteesta ja siitä miksi se on Parasta Hallin seudulla.

Kuva tulee olla otettu tämän kesän aikana eli 1.5. – 31.10.2019. Kuvan tai kuvat voi lähettää osoitteeseen kuvakisa@hallinseutu.net, yksi kuva per viesti. Kuvien tulee olla tietokonenäytöille sopivan kokoisia, ei valtavan suuria tiedostoja. Kuvaformaatti mieluiten jpg. Esim. kännykällä kuvatut kuvat soveltuvat sellaisenaan!

Lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus lähettää kuva julkaistavaksi.

Hallin seutua aiheessa ei ole tarkasti rajattu. Raati valitsee (jos kuvia on paljon ja samanlaisia) lähetettyjen joukosta kuvakokoelman, josta yhdistyksen jäsenistö äänestää, mikä on Parasta Hallin seudulla. Suosituimpien kuvien lisäksi palkitaan arpomalla kaikkia kuvaajia ja äänestäjiä.

Hallin seutu ry pidättää oikeuden julkaista lähetettyjä kuvia tai niiden osia soveltuvissa yhteyksissä sivustollaan ja galleriassa. Muutoin kaikki oikeudet kuviin säilyvät kuvaajalla.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer