Valokuvia Hallin seudulta

Hallin seutu ry perusti valokuvagallerian, johon Mika Parviainen lahjoitti kokoelman kuvia ja lisää on tulossa. Gallerian saattaminen kaikkien ihasteltavaksi on lopulta valmis. Galleria avautuu klikkaamalla kuvaa. Katso ja ihastele, kuinka upea on tämä seutu.

Kuvia on jonkin verran pienennetty, jotta jakaminen onnistuu. Kuvia ei ole erityisesti karsittu, lajiteltu, oikaistu tai muuten korjailtu, jotta ne vastaavat alkuperäistä kuvaa. Alkuperäiset kuvat ovat niin suuria, että niistä voi helposti leikata osia tai muuten muokata eri tarkoituksiin.

Jos joku haluaa käyttöönsä alkuperäisen kokoisen kuvan, voi ottaa yhteyttä Hallin seutu ry:n sähköpostilla posti(at)hallinseutu.net. Muutoin galleriassa olevat kuvat on tarkoitettu vapaasti yksityiseen käyttöön. Tarkempia ohjeita annetaan tarvittaessa.

Kuvakokoelmaan otetaan mielihyvin vastaan lisää kuvia, myös menneiltä ajoilta. Ainoa edellytys on, että kuvat ovat Hallin seudulta tai olennaisesti liittyvät Hallin seutuun. Jos kuvissa on henkilöitä tai muuta yksityisyydensuojaa nauttivaa, vastaa kuvan lähettäjä, että asianmukaiset luvat ovat kunnossa. Samoin kuvan lähettäjä vastaa siitä, että kuvan julkaisemiseen ei ole tekijänoikeudellisia esteitä.

Jotta näitä palveluja voidaan ylläpitää myös jatkossa, liity jäseneksi!

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer