Hallin seutu ry sai logon

Hallin seutu ry käynnisti keväällä Kuoreveden koulun kanssa koululaisille kisan logon tai liikemerkin saamiseksi yhdistykselle. Kisan tuloksena ei päädytty epämääräisesti tyyliteltyyn nimeen tai hassuun merkkiin. Jatkokehittelyssä muodostui melko paljon elementtejä sisältävä kuva, joka nyt symboloi yhdistystä.

 

Kuvan pohjana on koululaisten kisassa voittajaksi selvinnyt ja palkittu Sofia Salmen kuva maaston yllä lentävästä suihkarista. Kuvaa haluttiin vielä muokata, koska esimerkiksi vettä haluttiin välttämättä näkyviin. Kuvan työstämista jatkoi yhdistyksen hallitus Kaija Laukkasen kanssa. Kuvasta kehitettiin useita erilaisia versioita. Lopullisen logon tiivisti ja vektoroi sähköiseen muotoon Rauno Salomäki. Näin kuva on saatavissa tarkkuuden kärsimättä varsin pieneen ja periaatteessa rajattoman suureen kokoon väreissä ja mustavalkoisena. Skaalautumisen takia kuvasta vähennettiin vielä tässä vaiheessa elementtejä ja värejä. Hävittäjän siluetti vaihtui Redigoa muistuttavaksi, koska konetyyppi on sekä suunniteltu että valmistettu Hallissa. Yhdistyksen nimen kirjasinlaji on nimeltään Aharoni. Maisema ei kuvaa mitään tiettyä paikkaa seudulla, vaikka jotain tuttua siinä on havaittavissa.

Kaikki oikeudet kuvaan on Hallin seutu ry:llä, joka tulee hyödyntämään sitä kaikenlaisessa viestinnässä. Yhdistys esittää kiitokset kaikille ideoinnissa, kommentoinnissa ja toteutuksessa mukana olleille.

PS: Kuva on otettu todella nopealla kameralla, koska lentokoneen potkurin liikekin on saatu pysäytettyä. Mutta kysymys: Lentääko potkurikone kuvassa kohti taivaanrantaa vai kohti katsojaa?

Alla vielä tarkastelua, miltä logo näyttäisi vaikka mustavalkoisena tai puulle maalattuna.