Hallin kuntoportaat- hanke täydentyy kuntoilutelineillä, portaiden kävijälaskurilla ja askellankkujen etureunojen raidoituksella

Kuntoiluteline

Keski-Suomen ELY-keskus on hyväksynyt Vesuri-ryhmän puoltamana kyläyhdistyksen muutoshakemuksen. Hankkeen jäljellä olevalla avustusmäärärahalla ja talkoilla kootaan ja asennetaan Lappset Oy:n toimittama oheisessa kuvassa oleva monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun tarkoitettu kuntoiluteline.

Telineessä on eri tasoilla olevia leuanvetotankoja, kahdet eri leveydellä olevat dippitangot, apinapuut, voimistelurenkaat ja pystypuomi kyykkyjen harjoitteluun. Teline kootaan ja pystytetään talkoilla portaiden alapäähän tasatulle alueelle, jonka maanrakennustöistä vastasi oman kylän maanrakennusyritys Ollin Sora Oy. Talkoilla ovat rakenteilla selkä- ja vatsalihaspenkit sekä yhden jalan kyykkyteline, jotka pystytetään kuntoradan varteen näköalapaikan läheisyyteen.

Kuntoportaiden ja frisbeegolfin käyttäjämäärät saadaan jatkossa tallennettua portaisiin asennettavalla kävijälaskurilla. Lisäksi portaiden etummaisiin askellankkuihin tehdään mustalla puuöljykäsittelyllä raita helpottamaan askelmien havainnointia alaspäin kuljettaessa.

Kaikki edellä olevat työt tullaan tekemään talkoilla ja niihin voi ilmoittautua WhatsAppin kautta puh. 0400-508833, Osmo Raiskio. Osmo viestittää talkooajankohdista.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer