17.6. saatavilla tietoa pankkipalvelujen muutoksista

Hallin seutu ry kutsui Jämsän Seudun Osuuspankin* edustajat kertomaan väistämättä eteen tulevista muutoksista ja muista pankkipalveluihin liittyvistä asioista. Kysymyksiin saadaan vastauksia Kuoreveden koululla maanantaina 17.6. klo 17:00. Tila on Kuviksen luokka tai Kuorevesi-sali. Osallistujien ei tarvitse olla Hallin seutu ry:n jäseniä tai Jämsän Seudun Osuuspankin asiakkaita.

Tämä tehtiin siksi, että maksamisen palveluita koskeva lainsäädäntö muuttuu merkittävästi vuoden 2019 aikana. Tämä tuo uudenlaisia vaatimuksia tunnistus- ja vahvistusmenetelmiin. Pankkikohtaisesti saattaa olla erilaisia ratkaisuja. Esimerkiksi kirjautuminen op.fi-palveluun muuttuu syyskuussa. Osuuspankin asiakkaita ohjeistetaan ottamaan käyttöön Mobiiliavain.

Jossakin vaiheessa tarvitaan Mobiiliavainta tunnistautumiseen myös op.fi-palvelussa. Lisäksi Mobiiliavaimen käyttö laajenee myös muihin palveluihin, kuten Omavero ja Kela. Sen avulla voi myös vahvistaa esimerkiksi korttimaksuja ja verkko-ostoksia. Ilman tekstiviestejä vastaanottavaa laitetta, voit muutosten jälkeen asioida ainoastaan konttoreissa ja puhelinpalvelussa.

Ennakkoilmoittautuminen on tarpeen. Se hoituu sähköpostilla posti@hallinseutu.net tai tästä linkistä tai puhelimella 050 3766779 / Tiina R.

*OP Jämsä on Hallin seutu ry:n tilipankki.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer