Jämsänjokilaakson musiikkiopisto

Jämsänjokilaakson musiikkiopistolla on Hallissa tarjolla opetusta viulun ja pianon soitossa. Opetuspaikka on Kuoreveden koulu. Opetuspäivä määräytyy opettajien aikataulujen mukaisesti. 

Soittoharrastuksen voi aloittaa jo 5-vuotiaana, monesti sopiva aloitusikä on 7-10 -vuotiaana. Yläikärajaa ei ole. Lisää tietoa musiikkiopiston toiminnasta löytyy Jämsän kaupungin nettisivuilta.

Hallin päiväkodilla toimii musiikkiopiston Soitinpiiri pyörii -musapaja eskareille ja 1-3-luokkalaisille. Soitinpiiri kokoontuu tänä lukuvuonna keskiviikkoisin klo 13-14. Päivä ja aika riippuu aina koulun lukujärjestyksestä. Opetusviikkoja on syksyllä 17 ja keväällä 18. Mukaan voi tulla kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.

Soitinpiirissä soitetaan, lauletaan, tehdään rytmiikkaa, satuillaan, improvisoidaan ja liikutaan. Toiminnassa käytetään ryhmäopetukseen soveltuvia soittimia lasten kiinnostuksen mukaan. Aikaisempia musiikkitaitoja ei tarvita.

Soitinpiirin tavoitteena on musiikin ilon kokeminen ilman suorituspaineita, lapsen itsetunnon vahvistaminen yhteismusisoinnin avulla ja säveltapailun sekä musiikin perusteiden alkeiden oppiminen. Toiminnassa yhdistetään musiikkia muihin taidekasvatuksen alueisiin kuten kirjallisuuteen, draamaan ja kuvataiteisiin. Soitinpiiri maksaa 123,50e/lukukausi ja toimintaan voi tutustua kahdella ilmaisella tutustumiskerralla. 

Lapset otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vapaita paikkoja voi kysyä opintosihteeri Riitta Jaatilalta, puhelin 040 712 2640. Lisätietoja löytyy myös musiikkiopiston musiikkileikkikoulun nettisivuilta.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer